Απροκάλυπτη παρακρατική δράση στην Πάτρα – απόδειξη

“Αγανακτισμένος πατριώτης” μαζί με τα ΜΑΤ

Οι 2 πρώτες εικόνες προέρχονται από το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=WF19VvS1fhE και οι υπόλοιπες από το http://www.youtube.com/watch?v=qDHmn09yEw0

Ο κρανοφόρος της 1ης εικόνας όπως φαίνεται καθαρά ηγείται της πορείας των χρυσαυγιτών προς την πειραική-πατραική. Πίσω του έρχονται κουκουλωμένοι χρυσαυγίτες φωνάζοντας το σύνθημα “αίμα-τιμή-χρυσή αυγή” με στυλιάρια, παλούκια, σιδερολοστούς και πτυσσόμενα γκλόμπ (2η εικόνα).

Στην 3η εικόνα, μετά την αψιμαχία “διαδηλωτών”-ΜΑΤ αρχίζουν να πέφτουν πέτρες και μια μολότωφ “εναντίον” των ΜΑΤ που καλύπτονται πίσω από την κλούβα. Ενας ΜΑΤατζής σπρώχνει τον κρανοφόρο της πρώτης εικόνας για να τον γλυτώσει προφανώς από τις φλόγες. Ο “αγανακτισμένος” φασίστας όλη αυτή την ώρα βρίσκεται μαζί με τα ΜΑΤ πίσω από την κλούβα. Οπως φαίνεται και στη συνέχεια του βίντεο ο κρανοφόρος κινείται με άνεση ανάμεσα στα ΜΑΤ χωρίς να φαίνεται κάτι που να δείχνει ότι είναι “κρατούμενος” ή “διαδηλωτής” που ξέμεινε εκεί “τυχαία”. Το γεγονός ότι εξακολουθεί να φοράει το κράνος του το επιβεβαιώνει.

Οι πρακρατικοί έστησαν ένα θέαμα για να πείσουν προφανώς τους νεαρούς ψηφοφόρους τους ότι είναι “αντισυστημικοί” που συγκρούονται με το κράτος. Γι αυτό το λόγο “θυσιάστηκε” μια αστυνομική μοτοσυκλέτα και τα τζάμια ενός πούλμαν-κλούβας.

Οπως φαίνεται όμως το τρυφερό τους ειδύλλειο με τους μπάτσους καλά κρατεί και στην πάτρα.

Μισάνθρωπα κτήνη που έστησαν τον παρακρατικό τους χορό πάνω από το πτώμα ενός νέου άνδρα και στις πλάτες των εξαθλιωμένων μεταναστών.

ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ