ΒΕΚ-ΜΕΚ: Απλήρωτοι και στο εδώλιο….

March 26, 2012 | Filed Under δίαφορα | No Comments

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (23/3)ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΛΉΡΩΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΙΑ 19 ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΛΉΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
Η ΔΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΚΑΙ H ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΥΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.
ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΩΣ ΣΎΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑΤΙΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΊΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΑ Σ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Β.Ε.Κ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ..
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η’ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,
ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.
Aναδημοσιευση

Αφήστε σχόλιο...

Συμπληρώστε τα παρακάτω για να αφήσετε σχόλιο.

Name

Email

Website

Comments

Comments are closed.

επικοινωνία-contact

matsaggou@epsiv.net

εβδομαδιαία στην κατάληψη

wordpress visitor
css.php