Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

Τις τελευταίες μέρες και εβδομάδες, όλο και πιο έντονα , ακούμε από τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης (Μ.Μ.Ε) να επικαλούνται την αλληλεγγύη που πρέπει να επιδείξουμε μεταξύ μας οι άνθρωποι.

Φορείς της Εξουσίας: δήμοι, εκκλησία, μη κυβερνητικές οργανώσεις (Μ.Κ.Ο),τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, τραπεζικοί όμιλοι, μεγάλες αλυσίδες τροφίμων και πρέσβειρες καλής θελήσεως, μας προσκαλούν να δηλώσουμε έμπρακτα τη “φιλανθρωπία” μας.

Ποιοι;

Οι υποκριτές και οι φαρισαίοι!

Αυτοί (δήμοι),που ξεπουλούν κάθε ελεύθερο χώρο κλείνοντας βρεφονηπιακούς σταθμούς και γεμίζοντας τον τόπο τραπεζοκαθίσματα.

Αυτοί (εκκλησία) που έχοντας τεράστια ακίνητη και κινητή περιουσία, μοιράζουν κούφιες ελπίδες, τάζοντάς μας τον ουράνιο παράδεισο (Ο έχων δύο χιτώνες, σου δίνει μαντήλι να κλάψεις).

Αυτοί (Μ.Κ.Ο, εφοπ-“ληστές”) που έστησαν φιλανθρωπικά μαγαζάκια για να ξεπλένουν μαύρο χρήμα και να έχουν φοροαπαλλαγές.

Αυτοί (τράπεζες) που απειλούν να κατάσχουν σπίτια φτωχών και άνεργων ανθρώπων.

Αυτοί (σούπερ μάρκετ) που ,βάζοντας τις τιμές στα ύψη, ξεζουμίζουν και κάνουν πλιάτσικο στα εισοδήματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Αυτοί (τηλεοπτικοί σταθμοί) που επιτίθενται στις ζωές μας καθημερινά μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες.

Αυτοί λοιπόν οι <> τώρα καλούν πάλι εμάς να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να γίνουμε καλοθελητές για δικό τους όφελος.

Αρκετά με τα ψέματα.
συνεχεια