Για τους “λούμπεν” μπάτσους που έχουν αναλάβει υπηρεσία στο κέντρο της Αθήνας.

Η ασφάλεια έχει οργανώσει εδώ και περίπου ένα – ενάμισι χρόνο μεικτές ομάδες με πολιτικά, ηλικιακά από 20κάτι μέχρι 30κάτι. Οι ομάδες αυτές ντύνονται “κατάλληλα” και κάνουν πεσίματα τα βράδια, στους δρόμους γύρω από την πλατεία Εξαρχείων, από τις 2 μέχρι τις 5 το πρωί. Τα πεσίματα γίνονται αποκλειστικά σε γυναίκες και πιτσιρικάδες, όπου τους χτυπάνε από πίσω και τους παίρνουν τσάντες και μπουφάν, παριστάνοντας  “αδίστακτους κλέφτες τσαντών”, τάχα μου δήθεν.

Το τελευταίο διάστημα, μέσα στα ελληνοπρεπή ανδραγανθηματά τους περιλαμβάνονται αρπαγές σχολικών τσαντών με βιβλία από τρομοκρατημένους πιτσιρικάδες, ταξιδιωτικοί σάκοι με ρούχα από φοιτητές, μπουφάν με μπαλώματα, γυναικείες τσάντες άνευ μάρκας με τσιγάρα και χαρτομάντηλα και άλλα τέτοια, αστείας έως μηδαμινής αξίας, αν εξαιρέσει κανείς τα κινητά τηλέφωνα και τυχόν ψιλά μέσα στις τσάντες.

Ειδικά στις γυναίκες βγάζουν όλη τους την αρρενωπή προσωπικότητα, χτυπώντας κατευθείαν στο κεφάλι με γροθιές και ρίχνοντας κλωτσιές ανά δυάδες, σαν θρασύδειλοι που είναι.

Δύο κοπέλες νοσηλεύονται με σπασμένο σαγόνι και πλευρά μετά από επίθεση των καθαρμάτων αυτών, 40 περίπου μέτρα από την είσοδο του Α.Τ. Εξαρχείων. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο φρουρός του μπατσομάγαζου βγήκε στη μέση του δρόμου, έριξε μια ματιά και μετά ξαναγύρισε στο πόστο του, αραχτός και ήσυχος. Το ασθενοφόρο ειδοποιήθηκε τελικά από το μάρτυρα. Αυτό το επιβεβαιώνουν και οι νοσιλευτές. Μεγάλη μαγκιά, ειδικέ φρουρέ, να μην καλείς το ΕΚΑΒ με το που βλέπεις δυο κοπέλες πεσμένες στο δρόμο και από πάνω δύο καθίκια να τις κλωτσάνε με λύσσα.

Μέχρι στιγμής έχουμε πιάσει στα πράσα δύο τρεις τέτοιες ομαδούλες. Φυσικά επιδιώκουμε να γνωρίσουμε από κοντά όλη αυτή την και καλά “λούμπεν” συμμορία και να κάνουμε ένα μακρύ και διεξοδικό διάλογο για τα άτομά τους.

Χτες περιποιηθήκαμε καταλλήλως μια τέτοια γκρούπα στο λόφο του Στρέφη, όπου είχαν πάει για να σπάσουν πλάκα με τα κινητά που μάζεψαν (παίρνουν τον κόσμο τηλέφωνο και κάνουν φάρσες, βρίζοντας και απειλώντας).

Τους χαιρετισμούς μας στην ομάδα Διας που για κάποιο λόγο (…) “μάντεψε” ότι πρέπει να

έρθει γρήγορα στο σημείο, αλλά δυστυχώς αποχώρησε, αφήνοντας πίσω της τους συναδέρφους της να προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι “απλά μια παρεξήγηση”. Φοβερή η υπηρεσιακή σας πίστη και αφοσίωση, μπράβο. Κρίμα που δε μείνατε να γνωρίσουμε και εσάς από κοντά!

Γραφικός επίσης ο trendy “επικεφαλής” της ομάδας που φώναζε ότι δεν καταδέχεται να τον δέρνει γυναίκα και ζητούσε επίμονα να τον δείρουν αν γίνεται άντρες. Ας μας εξηγήσει επιτέλους κάποιος από το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ., με τι ασχολούνται όλη μέρα αυτοί οι ψυχολόγοι που προσλαμβάνονται κατά καιρούς σε αυτό το υπουργείο-αεροπλανοφόρο…

ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ!

πηγη athens indymedia