Live 22/10 22:00 στο στεκι riot squat στον πρωτο οροφο στην καταληψη ματσαγγου

October 22, 2012 | Filed Under δίαφορα | No Comments

Πορεία Αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΒΙΟ.ΜΕ. Σαββατο 13/10 17:30 Πλ.Ελευθ.

October 11, 2012 | Filed Under δίαφορα | No Comments

Μπαρ Μetal Πεμπτη 11/10 23:00

October 9, 2012 | Filed Under δίαφορα | No Comments

και καθε πεμπτη μπαρ στην καταληψη Ματσαγγου

Προβολη ταινιας Apocalypto Τεταρτη 10/10 20:00

October 9, 2012 | Filed Under δίαφορα | No Comments

και καθε τεταρτη ιδια ωρα εχει προβολη ταινιων

Πορεια εναντια στα νεα μετρα στην Πλ.Ελευθεριας Τριτη 9/10 18:30

October 9, 2012 | Filed Under δίαφορα | No Comments

Μπρος στην επελαση των νεων μετρων και του νεου Μνημονιου η Καγκελαριος Μερκελ ερχεται στην Αθηνα για να συντονισει τα ντοπια αφεντικα.Μπρος στην θυελλα αντιδρασεων που αναμενονται απο ολους εμας τους απο κατω, οι πλουσιοι και τα πιονια τους οι πολιτικοι,εχουν ετοιμασει τον αστυνομικο στρατο κατοχης με αυρες και ελευθερους σκοπευτες ενω προσπαθησαν και την απαγορευση των διαδηλωσεων στο κεντρο της Αθηνας.

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΔΕΗ ΟΤΕ ΝΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

αντιεξουσιαστες-στριες,αναρχικοι-ες,ελευθεριακοι-ες,αντιφασιστες-στριες

αντιεξουσιαστες-στριες,αναρχικοι-ες,ελευθεριακοι-ες,α

αντιεξουσιαστες-στρι

Κείμενο των αντιφασιστων συλληφθέντων από τη ΓΑΔΑ

October 5, 2012 | Filed Under δίαφορα | No Comments

Παρ΄όλο που έχουν περάσει ήδη τρείς μέρες απ’ τη σύλληψή μας κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής μοτοπορείας-αφισοκόλλησης την Κυριακή 30/9 θεωρούμε πως καλώς είναι να ξεκαθαριστούν μερικά πράγματα.

Την Κυριακή 30/9 μετά από ανοιχτό κάλεσμα πραγματοποιείται μηχανοκίνητη αντιφασιστική  πορεία-αφισοκόλληση στο κέντρο της Αθήνας, η οποία  ξεκινά από τα Εξάρχεια.Η πορεία αυτή ήρθε σαν απάντηση στα φασιστικά πογκρόμ και επιθέσεις εναντίον μεταναστών, που πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας από φασιστικές συμμορίες μεταμφιεζόμενες σε ”επιτροπές κατοίκων ή καταστηματαρχών”, συνεπικουρούμενες από τις επίσημες κρατικές συμμορίες.

Η δεδομένη σχέση Χ.Α.-ΕΛ.ΑΣ. είναι χιλιοειπωμένη και δεν μας ενδιαφέρει να την αναλύσουμε ή να την εξηγήσουμε αυτήν εδώ τη στιγμή.

Μετά την επίθεση χρυσαυγιτών(πολιτών) ενάντια της πορείας. πραγματοποιείται επέλαση της ομάδας Δ που ακολουθούσε τόσο από πίσω όσο και από παράλληλα στενά.

Συλλαμβάνονται τελικά 15 αντιφασίστριες-στες αγωνιστές οι οποίες-οι χτυπιούνται σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως κεφάλι, χέρια,πόδια, ενώ χρησιμοποιούνται και όπλα taser(ηλεκτροσόκ).

Οδηγούμαστε στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ έξω από το τμήμα προστασίας πολιτεύματος του κράτους όπου η νύχτα συνοδεύεται από χτυπήματα, απειλές, τραβήγματα μαλλιών, καψίματα, τράβηγμα φωτογραφιών για προσωπικά άλμπουμ των ομάδων Δ που μας επιτηρούν.

Οι απελές του στύλ ”τώρα που μάθαμε ποιοί είστε θα σας θάψουμε όπως τους παππούδες σας στον εμφύλιο” είναι ενδεικτικές του κλίματος τρομοκρατίας που προσπάθησαν να επιβάλλουν οι κρετίνοι πραίτωρες των ομάδων Δ, ενώ δεν επιτρέπεται η επικοινωνία με δικηγόρους ή γιατρούς για 19 ώρες. Την επομένη,μετά τη μεταφορά-σόου για φωτογράφηση οδηγούμαστε τελικά στα δικαστήρια της σχολής ευελπίδων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας εκεί, οι δυνάμεις των ματ επιτίθενται στους συγκεντρωμένους αλληλέγγυουςξυλοκοπώντας άγρια πολλούς από αυτούς, ενώ πρασάγουν 25 και τελικά συλλαμβάνουν 4. Από τη στιγμή της σύλληψής τους οδηγούνται στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ και ακολουθεί παρόμοιο κλίμα εκφοβισμού με εξευτελιστικούς σωματικούς ελέγχους, σε μία πρωτοφανή εκδικητική απόφαση, παρατείνεται η κράτησή τους για τρείς ακόμη μέρες, ενώ των 15 μέχρι την Πέμπτη.

Οδηγούμαστε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στον 7ο όροφο σε υπερφοτωμένη πτέρυγα (προορισμένη για 30 άτομα, ενώ αυτή τη στιγμή ”ζούνε” 80 σε απίστευτα άθλιες συνθήκες) για να μας ”τη σπάσουνε” όταν εκεί συναντάμε ένα πρωτόγνωρο αίσθημα αλληλεγγύης απο ανθρώπους που βρίσκονται εκεί ”ξεχασμένοι” έως και τρείς μήνες.

Μέσα στην περίοδο της ”οικονομικής κρίσης” όπου ολοένα και περισσότεροι οδηγούνται στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, ο κοινωνικός καννιβαλισμός επιβραβεύεται σαν αρετή, ο φασισμός σηκώνει κεφάλι στους τόπους και στις γειτονιές μας, η κρατική επίθεση εντείνεται σε όλα τα επίπεδα, οι επιλογές που προωθούν την αυτοοργάνωση, την αλληλεγγύη, τη συντροφικότητα και την άμεση δράση είναι αυτές που μπορούν να σταθούν όχι μόνο ανάχωμα στον φόβο που προσπαθούν να μας επιβάλλουν, αλλά ως προοπτική μιας άλλης κοινωνικής οργάνωσης.

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ

ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ

ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΩΝ 30/9 ΚΑΙ 1/10

Αντιφασιστικη πορεια 6/10 18:00 στον Αγιο Νικολαο

October 5, 2012 | Filed Under δίαφορα | No Comments

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΑΤΣΑΓΓΟΥ 5/10 22:00

October 5, 2012 | Filed Under δίαφορα | No Comments

επικοινωνία-contact

matsaggou@epsiv.net

εβδομαδιαία στην κατάληψη

wordpress visitor
css.php